Інвестиційна фінансова компанія «АРТ-КАПІТАЛ» отримала ліцензію ДКЦПФР на здійснення діяльності з управління цінними паперами

Четвер, 13 березня 2008 —
Наприкінці лютого 2008 року ЗАТ «Інвестиційна фінансова компанія «АРТ-КАПІТАЛ» однією з перших отримала ліцензію ДКЦПФР на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з торгівлі цінними паперами та діяльності з управління цінними паперами.
Наприкінці лютого 2008 року ЗАТ «Інвестиційна фінансова компанія «АРТ-КАПІТАЛ» однією з перших отримала ліцензію ДКЦПФР на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку – діяльності з торгівлі цінними паперами та діяльності з управління цінними паперами. Дана ліцензія дозволить Компанії від свого імені за винагороду протягом певного строку управляти переданими їй активами (що належать Клієнту). Зокрема, цінними паперами; грошовими коштами, призначеними для інвестування в цінні папери; а також грошовими коштами та цінними паперами, отриманими безпосередньо в процесі управління портфелем цінних паперів такого Клієнта. За словами Володимира Бичника, директора з торгових операцій ІФК «АРТ-КАПІТАЛ», «дана ліцензія дозволить суттєво розширити спектр та якість послуг, що надаються Компанією, зокрема, послуги з довірчого управління, коли для кожного клієнта формується інвестиційний портфель, що відповідає його індивідуальним потребам, та послуги Private Banking, пов’язаної з індивідуальним обслуговуванням приватних клієнтів Компанії». Видача ліцензії на здійснення діяльності з управління цінними паперами стала можливою після внесення змін у «Порядок та умови видачі ліцензій на здійснення окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензій, видачі дублікату і копії ліцензії» ДКЦПФР. ЗАТ «ІФК «АРТ-КАПІТАЛ» створене 2000 року та входить до складу інвестиційної групи «АРТ-КАПІТАЛ». Основні напрямки діяльності: управління активами, в т.ч. довірче управління і Private Banking, інвестиційно-банківські послуги, брокерські та депозитарні послуги. В грудні 2007 року Компанія відкрила своє представництво в Харкові. Найближчим часом представництва Компанії буде відкрито в Донецьку, Дніпропетровську, Львові та Одесі. ІФК «АРТ-КАПІТАЛ» входить до десятки компаній-торговців згідно рейтингу ФБ ПФТС.
Реклама: