"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гендиректор "Газексу" заговорив про рейдерів

П'ятниця, 12 березня 2010, 17:55

Генеральний директор ТОВ "Газекс-Україна" Віталій Дем'янюк заявляє, що спроби його усунення з посади є схемою рейдерського захоплення підприємства.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Спроби порушити проти мене кримінальну справу вписуються у рейдерську логіку. Після спроби незаконного зняття йде спроба кримінального тиску. Це дуже схоже на рейдерську схему", - заявив він.

Дем'янюк зазначив, що агресивна поведінка російських представників "Газекс" базована тільки на особистому інтересі окремих осіб.

Реклама:

За словами Демянюка, російская компанія "Газекс" не є засновником компанії "Газекс-Україна". До складу товариства нібито входять кіпрська компанія Narell Enterprises Ltd, що належить приватній особі, і сам Дем'янюк.

"Люди не до кінця хочуть розкривати інформацію. Питання в приватному менеджерському бізнесі, який здійснюють керівники холдингу", - підкреслив гендиректор.

При цьому Дем'янюк зазначив, що на сьогодні "Газекс-Україна" не є акціонером в українських газорозподільних підприємствах.

Як повідомлялося, на зборах учасників ТОВ "Газекс-Україна" прийняте рішення про усунення Дем'янюка від виконання обов'язків гендиректора.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: