"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Газекс-Україна" змінює гендиректора

Четвер, 11 березня 2010, 18:44

Збори учасників ТОВ "Газекс-Україна" прийняли рішення про відсторонення від виконання службових обов'язків гендиректора товариства Віталія Дем'янюка.

Про це повідомили в прес-службі компанії, передає агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Згідно з інформацією, представники проголосували за це у зв'язку з недобросовісним виконанням службових обов'язків та втратою довіри до нього.

Однією із причин прийнятого рішення називають відмову Дем'янюка сприяти проведенню аудиту ТОВ та реалізації інших законних прав акціонерів.

Повідомляється, що найближчим часом буде проведена масштабна ревізія фінасово-господарської діяльності компанії, а за результатами будуть прийняті рішення про подальші дії.

Як ідеться в повідомленні, виконувачем обов'язків гендиректора "Газекс-Україна" призначено Олександра Ольховика, який раніше працював заступником генерального директора.

Як відомо, холдинг "Газекс" працює у сфері газорозподілу та газопостачання в Росії та Україні.

Реклама:

Інтереси холдингу "Газекс" представляє Narell Enterprises Ltd, що володіє часткою 99,9956% статутного фонду ТОВ "Газекс-Україна".

"Газекс-Україна" володіє 19,17% "Харківміськгаз", 19,74% "Харківгаз", 21,09% "Криворіжгаз", 21,55% "Дніпрогаз" і 19,8% "Донецькміськгаз" і виконує функції керуючої компанії щодо цих ВАТ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: