Західноукраїнські молочники вирішили об'єднатися

Вівторок, 23 лютого 2010, 10:10

"Західна молочна група" Ігоря Єремєєва і молочна компанія "Галичина" львівського бізнесмена Андрія Короля об'єднують активи.

Про це пише газета "Дело" із посиланням на джерело на ринку.

За інформацією джерела видання, частки у новоствореній компанії розподіляться в пропорції 60% на 40% на користь Єремєєва.

"Зараз документи про об'єднання знаходяться на розгляді Антимонопольного комітету", - підтвердив виданню комерційний директор компанії "Галичина" Іван Саломатін.

Реклама:

За його словами, головна причина, яка спонукала боку до злиття, - оптимізація виробництва і збуту.

Галузеві аналітики впевнені: злиття дозволить компаніям мінімально підвищувати ціни на продукцію і таким чином зберегти частку ринку.

За їх оцінками, об'єднана компанія займе мінімум 35% ринку західного регіону України.

Холдинг "Західна молочна група" об'єднує активи в молокопереробної галузі групи "Континіум", співвласником якої є Ігор Єремєєв.

Група розділена на два бізнес-напрямки - виробництво продукції з незбираного молока та виробництво сиру.

До холдингу входять такі підприємства, як "Дубномолоко", "Ковельмолоко", Львівський міський молочний завод, Володимир-Волинський комбінат молочних продуктів, Вінницький міський молочний завод, Бродівський завод сухого знежиреного молока, Концерн "Молопродукт", Новоград-Волинський сиркомбінат.

Молочна компанія "Галичина" працює на українському молочному ринку з 1998 року.

Займається виробництвом продукції з незбираного молока (молоко, сметана, кефір, йогурти), а також сухого молока і масла. Основними торговельними марками компанії є "Галичина" і "Молочар".

Компанію пов'язують із львівським бізнесменом Андрієм Королем.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: