Дочку "Нафтогаза" ліцензували на постачання газу по всій Україні

Четвер, 28 січня 2010, 16:01

З 1 лютого ДП "Нафтогазмережі" буде постачати природний газ за нерегульованим тарифом промисловим підприємствам та іншим суб'єктам господарювання в Україні.

Відповідне рішення ухвалене Національною комісією з регулювання електроенергетики (НКРЕ) 28 січня 2010 року, повідомляє прес-служба

Постачання природного газу вказаним категоріям споживачів буде здійснюватися підприємством по всій території України.

Для забезпечення природним газом по нерегульованому тарифу буде використовуватися імпортований в Україну природний газ. Ціна за газ для споживачів складе 2619,19 грн. за 1 тис. м3.

Реклама:

В повідомленні наголошується, що "Нафтогазмережі" гарантує стабільне та безперебійне постачання газу промисловості та бізнесу.

Підприємством будуть укладені договори на постачання газу за нерегульованим тарифом з більш ніж 30 тис. українських підприємств.

"Таким чином "Нафтогазмережі" стає одним з лідерів на внутрішньому ринку газу України", - зазначив директор підприємства Віталій Гнатушенко.

Прес-служба ДП нагадує, що відповідно до змін від 25 листопада 2009 року до постанови Кабінету міністрів № 1729 від 27 грудня 2001 року, підприємства з газопостачання (обл- та міськгази) не мають права постачати газ промисловим підприємствам та іншим суб'єктам господарювання.

Обл- та міськгази мають право постачати газ виключно населенню та бюджетним організаціям, говориться в повідомленні.

В заяві вказується, що всім керівникам підприємств, які мали договірні відносини з обл- та міськгазами, для отримання безперебійного газопостачання, необхідно звернутися до філії ДП "Нафтогазмережі" того регіону, де знаходиться підприємство, для укладання договорів на постачання природного газу.  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: