Тимошенко б'є рекорди з роздачі землі

Неділя, 24 січня 2010, 16:01

Прем'єр Юлія Тимошенко вручила більше 7 тис. безкоштовно оформлених земельних актів мешканцям міста Золотоноша та Золотоніського району Черкащини.

Про це повідомила прес-служба уряду.

"Це рекордна кількість земельних актів. Ми такі рекорди ставимо по всій країні. Ми будемо продовжувати цю програму і за три-чотири місяці ми її завершимо", - заявила прем'єр.

За словами Тимошенко, на даний момент видано один мільйон актів по всій країні.

Реклама:

Крім того, вона передала 40 автомобілів швидкої допомоги закладам охорони здоров'я Черкаської області.

"Ці машини дадуть можливість хвору людину з сіл і селищ довести до лікарні, а лікарям сільської місцевості, де дуже великі відстані, доїхати до людини, якщо вона тяжко хвора і знаходиться вдома", - сказала вона.

"Ми зробимо так, щоб кожне село і селище було забезпечено такими медичними машинами", - зазначила Тимошенко під час церемонії передачі "швидких".

За словами прем'єра, одним з головних стратегічних пріоритетів для уряду є повна модернізація і реформування системи охорони здоров'я.

"Мета, щоб за 5 років Україна увійшла до 30 найсильніших країн світу, які матимуть розвинуту систему охорони здоров'я, і щоб у Східній Європі держава мала одну з найкращих моделей системи охорони здоров'я", - сказала вона.

Тимошенко зазначила, що якщо в політиці припиняться чвари, то за півтора-два роки система охорони здоров'я може стати на ноги.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!