"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко каже, що вибори фінансуються вчасно

Середа, 23 грудня 2009, 13:58

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про своєчасне й повне фінансування Центральної виборчої комісії Кабінетом міністрів на підготовку й проведення виборів президента в 2010 році.

Про це вона заявила на брифінгу у середу, повідомляє агентство "Українські новини".

"Ще раз хочу підкреслити, що фінансування виборчої кампанії проходить і буде проходити чітко за погодженим із Центральною виборчою комісією графіком і буде профінансовано в повному обсязі", - сказала прем'єр.

У такий спосіб вона відреагувала на заяву ЦВК про те, що діяльність комісії з підготовки до виборів у 2009 році профінансовано лише на 0,6% від плану.

Реклама:

Як повідомлялося, 22 грудня президент Віктор Ющенко закликав Тимошенко невідкладно врегулювати фінансування виборів президента.

18 грудня ЦВК закликала Кабмін відреагувати на критичну ситуацію з фінансуванням у 2009 році підготовки проведення виборів президента з боку Міністерства фінансів і Державного казначейства.

18 листопада ЦВК звернулася до Кабміну з проханням збільшити передбачене в проекті державного бюджету на 2010 рік фінансування проведення виборів президента на 21,650 млн. гривень, до 1122,350 млн. гривень у зв'язку з підвищенням мінімальних заробітних плат.

У жовтні ЦВК затвердила витрати на підготовку до виборів президента в розмірі 215,613 млн. гривень у 2009 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: