"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мобільні оператори перерахували заставу для конкурсу щодо 3G

Понеділок, 23 листопада 2009, 18:23

ТОВ "Астеліт" (ТМ life:)) і ЗАТ "Український мобільний зв'язок" у понеділок перерахували тендерну гарантію у розмірі 40 млн. гривень кожен за участь у конкурсі на видачу ліцензії на користування радіочастотним ресурсом для надання послуг мобільного зв'язку третього покоління.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-служби операторів.

Крім того, як повідомило агентству інформоване джерело, ЗАТ "Київстар GSM" також перерахувало тендерну гарантію у розмірі 40 млн. гривень.

Як повідомлялося, НКРЗ наприкінці вересня оголосила конкурс на видачу ліцензій, запропонувавши операторам смугу шириною 25 МГц на 15 років зі стартовою ціною в 400 млн. гривень. Комісія призначила дату конкурсу на 27 листопада.

Реклама:

Проте 20 жовтня президент Віктор Ющенко за зверненням військових указом зупинив дію урядового розпорядження і звернувся до Конституційного суду із запитом про його легітимності.

Заявки на участь у конкурсі подали три оператори мобільного зв'язку: ЗАТ "Київстар GSM", ЗАТ "Український мобільний зв'язок" і ТОВ "Астеліт".

Для підтвердження своєї участі оператори повинні були перерахувати НКРЗ тендерні гарантії в розмірі 40 млн. гривень кожен до 23 листопада.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!