"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Рахунки Української транспортної страхової компанії заарештовано

Середа, 21 жовтня 2009, 15:07

Рахунки АТ "Українська транспортна страхова компанія" (УТСК) 21 жовтня заарештовані в результаті прийнятих страховою компанією "Добробут та Захист" заходів, що базуються на рішеннях судів та наказах для виконавчої служби.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби СК "Добробут та Захист".

Згідно з повідомленням, звернення в судові органи були мотивоване невиконанням УТСК зобов'язань за договорами перестрахування.

По кожному з позовів СК "Добробут та Захист" отримала позитивні рішення судів різних інстанцій. Виконавча служба на підставі п'яти рішень судів заарештувала банківські рахунки АТ "УТСК".

Реклама:

При цьому прес-служба відзначає, що звернення з цього питання безпосередньо до керівництва УТСК, Держфінпослуг і Лізги страхових організацій України не отримали позитивної дії на процес врегулювання цього питання.

СК "Добробут та Захист", зареєстрована в 2001 році, спеціалізується на ризикових видах страхування. Має шість регіональних представництв. Статутний капітал компанії становить 65,562 млн. гривень.

УТСК входить до "Національного клубу страхової виплати" з моменту його створення. Статутний капітал компанії складає 133,96 млн. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: