Тимошенко знайшла винних у проблемах Одеського НПЗ

Субота, 3 жовтня 2009, 19:30

Сьогоднішні проблеми, які виникли в роботі Одеського нафтопереробного заводу (НПЗ), є результатом монополізації нафтопереробної галузі.

Про це заявила прем`єр-міністр Юлія Тимошенко на брифінгу в Івано-Франківській області, повідомляє агентство "УНІАН".

"Зараз у нас є складнощі з монополією в нафтопереробці і як наслідок - вони диктують ціни. Але я упевнена, що після президентських виборів, коли можна буде призначати керівництво Генпрокуратури, і можна буде навести лад у Верховній раді, коли можна буде закликати до відповідальності всіх, хто робить життя в країні складнішим, ніж воно мало б бути - я думаю, ми все це зробимо", - сказала Тимошенко.

Вона наголосила, що монополізм на ринку нафтопереробки є результатом діяльності президента Леоніда Кучми і прем`єр-міністра Віктора Януковича.

Реклама:

"Це той приклад саме, коли в попередні десять років роздавали через абсолютно нечесну і тіньову, злочинну приватизацію нафтопереробні заводи, транспортні системи. Це наслідки роботи Кучми і його урядів, у тому числі й уряду Януковича", - сказала Тимошенко.

Як повідомлялося, 2 жовтня нафтопереробний завод ПАТ "ЛУКОЙЛ-Одеський НПЗ", який належить російському "ЛУКОЙЛУ", був переведений на роботу в режимі рециркуляції, що передує зупинці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!