"Нафтогазмережі" створила перші регіональні філії

П'ятниця, 25 вересня 2009, 16:54

Компанія "Нафтогазмережі" створила перші чотири регіональні філії у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській і Миколаївській областях.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу підприємства.

Згідно з повідомленням, виконуючим обов'язки директора філії у Вінницькій області призначено Володимира Тичко, у Дніпропетровській - Костянтина Олексієнко, у Закарпатській - Семена Тижука і в Миколаївській - Віталія Хом'яка.

На першому етапі головними завданнями регіональних філій "Нафтогазмережі" будуть докладний аналіз ситуації у сфері газопостачання і системі платежів за спожитий газ, набір персоналу, а також організація системи для подальшої роботи в регіоні, уточнюють у компанії.

Реклама:

За словами директора "Нафтогазмережі" Віталія Гнатушенко, які наводяться в прес-релізі, найближчим часом також будуть створені філії у Житомирській, Київській, Львівській і Рівненській областях, а в перспективі - по всій Україні.

"Починаючи роботу в областях України, нашим головним завданням є створення потужних регіональних філій, які побудують ефективну систему управління газовою галуззю всередині країни", - сказав він.

Гнатушенко також відзначив, що відкриття філій забезпечить роботою десятки тисяч фахівців газової сфери, дозволить гарантовано надати їм більш високий рівень заробітної плати та гідні умови праці.

"Відповідно до завдання уряду, ми повернемо порядок у газову галузь як в частині своєчасних і повних платежів за спожитий газ, так і в частині забезпечення безпечного і безперебійного газопостачання всіх категорій споживачів", - додав він.

Як повідомлялося, на початку серпня 2009 року НАК "Нафтогаз України" на виконання відповідного рішення уряду України завершила створення дочірнього підприємства "Нафтогазмережі", в управління якого будуть передані державні газорозподільні мережі, які нині експлуатуються міськ-і облгазами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: