"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Людина Коломойського знову очолила правління "Укртранснафти"

Понеділок, 10 серпня 2009, 19:53 -

Олександра Лазорко було призначено на позицію голови правління акціонерного товариства ВАТ "Укртранснафта".

За інформацією прс-служби державної компанії, призначення відбулося на загальних зборах акціонерів компанії.

На зборах акціонери заслухали інформацію Правління про результати фінансово-господарської діяльності ВАТ "Укртранснафта" за 6 місяців 2009 року.

Крім того, акціонери затвердили зміни та доповнення до статуту та внутрішніх положень ВАТ "Укртранснафта".

Реклама:

Останнє питання стосувалося складу правляння ВАТ. Збори акціонерів затвердили правління ВАТ "Укртранснафта" у складі 5 осіб, обравши головою правління Олександра Лазорка, членами правління: Віктора Захарова, Сергія Литвиненка, Володимира Овода, Наталію Парахоняк.

Як відомо, Олександра Лазорко було звільнено з посади заступника голови правління ВАТ "Укртранснафта".

22 червня керівник підприємства Ігор Кирюшин, співвласник канадської Shelton, що видобуває нафту в Полтавській області і на шельфі Чорного моря, та його заступник Олександр Лазорко, якого історія пов'язує з групою "Приват", звільнили одне одного заднім числом.

За результатами зборів акціонерів до наглядової ради ВАТ "Укртранснафта" увійшли: голова наглядової ради - голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина, заступник міністра юстиції Андрій Богдан, член Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Микола Бурмака, перший заступник голови Одеської облдержадміністрації Максим Степанов, заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Валентин Франчук, заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Володимир Ломоносов, директор Департаменту інвестиційної діяльності та акціонерного капіталу НАК "Нафтогаз України" Микола Яковенко, директор Департаменту з питань нафтової, газової та нафтопереробної промисловості Мініпаливенерго Олексій Нестеренко, директор Департаменту майнових відносин та реформування власності Мінпаливенерго Ігор Дроздов.

Пропозиції щодо рішень з питань порядку денного, які виносилися на розгляд зборів акціонерів ВАТ "Укртранснафта", були погоджені з Міністерством палива та енергетики України в установленому порядку.  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: