В Укрпромбанку закінчилася заборона на видачу депозитів

Вівторок, 21 липня 2009, 11:01

В одній з найбільших проблемних фінустанов - Укрпромбанку - 21 липня закінчується останній день тимчасової заборони на задоволення вимог кредиторів.

Не дивлячись закінчення мораторію, кредиторам і вкладникам банку, яких тільки серед населення близько 1 млн. чоловік, поки що рано розраховувати на повернення коштів, пише газета "Дело", - уряд до сих пір не рекапіталізував банк.

Доля фінустанови невідома - на нараді в НБУ 20 липня чиновники так і не прийшли до спільної думки щодо подальшої роботи банку.

"Поки нам розпоряджень ніяких не надходилоо, але грошей на виплату всім вкладникам у банку немає. Дзвоніть наступного тижня, тоді буде ясно: националізують банк або ліквідовують. Третього не дано", - підбила підсумок консультант контакт-центру Укрпромбанку.

Реклама:

Керівництво банку вважає за краще не розголошувати подальші плани його роботи.

Тимчасовий адміністратор Укрпромбанку Костянтин Раєвськіи розпливчато заявив виданню, що у банку "є декілька варіантів роботи", і 21 липня у фінустанові "визначатимуть, який більше підходить".

Раніше Раєвський заявляв, що планує завершити рекапіталізацію банку до закінчення мораторію і до цього часу почати погашати картотеку неплатежів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: