"Нібулон" спростовує звинувачення в захопленні акваторії

Вівторок, 14 липня 2009, 19:07

ТОВ СП "Нібулон" (Миколаїв) спростовує звинувачення начальника Миколаївського морського торгового порту (МТП) Василя Капацини в незаконній приватизації 22 га акваторії.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Заяви Капацини з приводу нібито приватизації акваторії брехливі і не витримують жодної критики", - повідомляє генеральний директор "Нібулону" Олексій Вадатурський.

Як зазначає прес-служба компанії, "Нібулон" був лише замовником паспорта зазначеної ділянки акваторії, виготовленого у відповідності з вимогами Міністерства транспорту та зв'язку України.

Реклама:

"Цей паспорт не визначає права тієї чи іншої особи, у тому числі "Нібулону", на акваторію, він дає характеристику акваторії", - зазначає заступник генерального директора компанії Андрій Васильєв, чиї слова також наводяться в прес-релізі.

Відповідно до повідомлення прес-служби, законність передачі ділянки в довгострокову оренду підтверджена Аппеляціонним судом Миколаївської області, Генеральною прокуратурою і Службою безпеки України.

Раніше гендиректор ТОВ СП "Нібулон" заявляв про спроби державних структур "націоналізувати" причали й акваторії над земельними ділянками, що примикають до перевантажувального комплексу "Нібулону".

ТОВ СП "Нібулон" - великий оператор зернового ринку, створений 1991 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: