"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Дубина звільнив заступника через Фірташа?

Субота, 23 травня 2009, 09:49

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина прийняв відставку свого заступника Володимира Тріколіча.

Про це він повідомив у коментарі газеті "Дзеркало тижня".

"Дійсно, Володимир Тріколіч написав заяву про звільнення з посади, скажімо так, за власним бажанням. І я її прийняв. Далі - без коментарів", - сказав він.

У нинішній час оформлена в "Нафтогазі" заява Тріколіча перебуває на візуванні у Міністерстві палива і енергетики України - керуючому органі НАК "Нафтогаз України".

Реклама:

За інформацією джерел, близьких до голови правління НАК, у Олега Дубини відбулося серйозне обговорення з Володимиром Тріколічем перед його відставкою проблеми шахрайств на українському ринку розподілу газу.

Джерела в оточенні Тріколіча стверджують, що головним приводом для незадоволеності ним став той факт, що він дозволив виділити ліміти газу хімічним заводам ВАТ "Кримський содовий завод" і ЗАТ "Кримський титан", які належать співвласникові "РосУкрЕнерго" Дмитрові Фірташу.

Як відомо, Кабінет міністрів призначив Володимира Триколича заступником голови правління НАК "Нафтогаз України" у січні 2008 року.

Також з лютого по квітень 2000 року він був заступником, а з квітня 2000 року по липень 2004 року - першим заступником голови правління "Нафтогазу України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!