"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Тимошенко наголошують на стабільності фінансового стану "Нафтогазу"

П'ятниця, 22 травня 2009, 13:21

Фінансовий стан НАК "Нафтогаз України" лишається стабільним, і ніяких передумов до виникнення чергової газової кризи у відносинах з Росією не існує.

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба уряду. 

Підтвердженням стабільності НАК "Нафтогаз" Олександр Турчинов назвав той факт, що в четвер компанія перевела останній транш та повністю розрахувалася за одним з кредитів в 200 млн. дол., який було отримано в англійському "Стандарт банку".

"Це є ще одним підтвердженням фінансової стабільності та надійності "Нафтогазу", - зазаначив перший віце-прем'єр-міністр.

Реклама:

За інформацією Турчинова, відповідно до фінансової звітності "Нафтогаз" за перший квартал 2009 року отримав чистий дохід розміром 32,1 млрд. грн., що втричі більше за чистий дохід, отриманий за відповідний період 2008 року.

"Щодо даних, на які посилається джерело в уряді РФ - ми знаємо, що це так званий аналітичний центр, який контролюється представниками групи Фірташа-Бойко-Льовочкіна. Ми розуміємо, що пан Фірташ досі не може змиритися з тим, що корупційні схеми усунено з газового ринку України", - підкреслив перший віце-прем'єр-міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!