"Альфа-Банк" таки погасив борги

П'ятниця, 8 травня 2009, 12:08

"Альфа-Банк" в четвер здійснив погашення єврооблігацій на суму 100 млн. дол.

Про це йдеться в прес-релізі банку.

"Банк у повному обсязі виконав свої зобов'язання перед інвесторами, здійснивши платіж за всіма умовами Кредитного договору. Банк здійснив погашення до настання граничного терміну сплати, який, згідно з умовами випуску, настає 11 травня 2009 року", - говориться в прес-релізі.

У повідомленні банку також згадується, що єврооблігаціі були випущені в квітні 2008 року з купоном 9,75% в рамках програми на 2 млрд. дол. компанією Ukraine Issuance Plc, зареєстрованої у Великобританії. Метою даного випуску було фінансування поточної діяльності "Альфа-Банку".

"Ми завжди вчасно відповідаємо за своїми зобов'язаннями. На даний момент банк має достатню ліквідність, щоб гарантувати своїм партнерам та клієнтам стабільне співробітництво, не звертаючись за підтримкою до акціонерів банку", - відзначив голова правління "Альфа-Банку" Андрій Волков.

Як повідомлялося, міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service знизило рейтинги "Альфа-Банку" якраз через затримку виплат з єврооблігацій на 100 млн. доларів.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: