"Нафтогаз" віддасть борг "Газпрому" незважаючи на облаву

Середа, 4 березня 2009, 16:19
НАК "Нафтогаз України" заявляє, що конфлікт навколо компанії не вплине на поточні розрахунки за газ з ВАТ "Газпром" (Росія).

Про це сказав начальник управління з питань зв`язків з громадськістю із ЗМІ НАК "Нафтогаз України" Валентин Землянський у середу журналістам, повідомляє агентство "УНІАН".

"Ми заккумулювали гроші і маємо розуміння "Газпрому", і маємо певні обсяги. Тому, я думаю, що жодних проблем з розрахунками за обсяги, спожиті в лютому, не буде", - сказав він.

Також Землянський відзначив, що в даний момент частина людей в чорній камуфляж ній формі і в масках, які прибули в середу в будівлю НАК "Нафтогаз України" в Києві, залишили приміщення, а частина людей залишаються в будівлі.

4 березня, в прес-службі "Нафтогазу" заявили, що невідомі люди в чорній камуфляжній формі і в масках увірвались у будівлю НАК у Києві.

Реклама:

"Не надавши жодних документів, вони прийшли в чорних масках і чорному камуфляжі. Природно, охорона їх не пускала, але вони перестрибнули через турнікет і пішли гуляти по НАК", - сказав прес-секретар НАК "Нафтогаз України" Ілля Саввін.

Пізніше в прес-центрі СБУ повідомили, що в офісі НАК "Нафтогаз України" в Києві співробітники СБУ проводять слідчі дії в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом заволодіння посадовцями компанії 6,3 млрд. кубометрів природного газу.

При цьому в прес-центрі пояснили, що присутність бійців "Альфи" зумовлена виключно охороною слідчих, "оскільки відучора робляться спроби блокування розслідування".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: