Moody's відкликало рейтинги "Кредитпромбанку"

Понеділок, 2 березня 2009, 10:12
Міжнародне рейтингове агентство Moody's відкликало рейтинги "Кредитпромбанку", що входить до групи великих.

Про це йдеться в повідомленні Moody's, передає агентство "Українські новини".

Агентство зазначає, що рейтинги відкликані через бізнес-причини.

Серед відкликаних рейтингів "Кредитпромбанку" - довгостроковий рейтинг В1 за депозитами у національній валюті з негативним прогнозом, довгостроковий рейтинг В2 за депозитами в іноземній валюті, короткострокові рейтинги за депозитами в іноземній і національній валюті Not Prime зі стабільним прогнозом, рейтинг фінансової стабільності Е+ зі стабільним прогнозом, рейтинг Aa3.ua за національною шкалою.

Остання рейтингова дія Moody's відносно "Кредитпромбанку" була 25 лютого 2009, коли агентство помістило довгостроковий рейтинг банку В2 за депозитами в інвалюті на перегляд з можливістю зниження.

Реклама:

Станом на 1 січня 2009 активи Кредитпромбанку становили 14 534,3 млн. гривень, кредитний портфель - 11 811,8 млн. гривень, власний капітал - 1 704,2 млн. гривень.

2008 рік банк закінчив із прибутком 31,494 млн. гривень.

Найбільшими акціонерами ВАТ "Кредитпромбанк" є громадянин Греції Константинос Папунідіс (голова наглядової ради "Кредитпромбанку") із часткою 6,69%, компанія Homertron Trading Limited (Ірландія) - 34%, а також компанія Fintest Holding Limited (Кіпр) із часткою 38,58%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: