"Хортицю" звинувачують у рейдерстві

Понеділок, 26 січня 2009, 21:29
 

Група компаній "Баядера" та "Альтера груп", великі учасники українського алкогольного ринку, звинувачують у рейдерстві одного з лідерів ринку - групу компаній "Хортиця".

"Атакуючі дії "Хортиці" спрямовані на дискредитацію репутації ТМ "Хлібний Дар", її виробника та реалізаторів", - стверджує в опублікованому в понеділок в пресі відкритому зверненні група компаній "Баядера", чиїм топ-брендом є ТМ "Хлібний дар".

Такими діями "Баядера" вважає, зокрема, випуск продукції під ТМ "Хлібодар", судові позови про заборону випуску і продажу "Хлібного дару", залякування співробітників "Баядери" та працівників торгових мереж.

"Якийсь час назад компанія "Альтера груп" зіштовхнулася з аналогічною рейдерською атакою з боку низки компаній, що так чи інакше пов'язані з ТМ "Хортиця" та її керівництвом, які шляхом маніпуляцій із законодавством України намагалися усунути з ринку ТМ PULSE", - йдеться у відкритому листі "Альтера груп" у понеділок.

За її даними, протягом короткого періоду у Львівському, Харківському та Запорізькому господарських судах України було винесено рішення про заборону, виробництва і продажу горілки під ТМ PULSE, яку "Альтера груп" виводила на ринок на початку 2008 року, засноване на нібито схожості тари ТМ PULSE і ТМ "Хортиця".

У листі "Альтера груп" також звинувачує представників конкурента в моральному і фізичному пресингу на своїх співробітників, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

У той же час в прес-службі "Хортиця" відкинули всі звинувачення і повідомили, що більш докладна інформація на цей рахунок може бути озвучена у вівторок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: