Мінрегіонбуд і забудовники підписали свій Меморандум

Четвер, 20 листопада 2008, 17:23
 

Міністерство регіонального розвитку і будівництва України 20 листопада підписало меморандум про взаєморозуміння з будівельними організаціями і їхніми об'єднаннями, підприємствами-виробниками будівельних матеріалів.

"Меморандум підписано. Меморандум - це домовленість між міністерством, виробниками будматеріалів, будівельниками, профспілками, усіма, хто працює в цій галузі", - повідомив журналістам міністр регіонального розвитку і будівництва Василь Куйбіда після підписання меморандуму в Києві в четвер.

"Кожний взяв на себе визначені зобов'язання. Ті, хто виробляють матеріали, узяли зобов'язання знизити вартість матеріалів, будівельники - знизити вартість одного квадратного метру", - відзначив міністр.

Відповідно до меморандуму, компанії й їхні об'єднання зобов'язалися за можливістю максимально зберігати кадровий потенціал підприємств, стабілізувати ціни на будівельні роботи, будматеріали, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Реклама:

Мінрегіонбуд, у свою чергу, зобов'язується забезпечити створення законодавчої і нормативної бази для стабілізації ситуації в будівельній галузі.

Учасники меморандуму зобов'язуються проводити регулярні зустрічі для контролю за виконанням положень меморандуму.

Меморандум є відкритим для приєднання всіх підприємств будівельного комплексу.

Як повідомлялося, розробка проекту меморандуму завершилася минулого тижня. Документ повинен був обговорюватися з представниками компаній-виробників будматеріалів і будівельниками для узгодження поведінки на ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: