"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В уряді підрахували кошторис Олімпійського

Середа, 19 листопада 2008, 15:56
Кабінет міністрів України затвердив техніко-економічне обґрунтування реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" в Києві, на якому має відбутися фінальний матч чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Про це повідомив міністр сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко на прес-конференції в Києві в середу.

"Уряд затвердив техніко-економічне обґрунтування НСК "Олімпійський", яке фактично є концептуальним проектом з реконструкції стадіону", - заявив міністр.

У розпорядженні уряду наголошується, що підсумкова спільна площа реконструйованого НСК "Олімпійський" складатиме 168 тис. 800 кв. м.

Підсумкова кошторисна вартість будівництва 2,114 млрд. грн., зокрема, будівельно-монтажні роботи - 1,398 млрд. грн., устаткування - 114,59 млн. грн., пускові налагоджувальні роботи - 7,34 млн. грн.

Реклама:

"Ця сума попередня ы була розрахована на 5 листопада цього року,  і в звязку з нестабільною економічною ситуаціє вартість будівництва буде змінюватися.", - додав Павленко.

За словами міністра в цю суму будуть також введені і супроводжуючі витрати при реконструкції спортивного комплексу. 

"Крім того уряд прийняв рішення, що 594 млн. 286 тис. грн. буде передбачено на заміну і перенесення інженерних мереж, які не перебувають в управлінні НСК "Олімпійський", а в управлінні міста Києва, але без яких неможливо ввести в експлуатацію стадіон", - сказав Юрій Павленко.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: