Власники КУА "Піо Глобал Україна" схиляються до її продажу

Середа, 24 вересня 2008, 11:14

Керівництво "Антанта-Піоглобал" поставило генерального директора КУА "Піо Глобал Україна" Андрія Радченко перед фактом швидкої зміни власника.

Негайний продаж власниками інвестиційної групи "Антантапіоглобал" найстаршої в Росії керуючої компанії "Піоглобал Ессет Менеджмент" поки не торкнувся українського бізнесу групи, повідомляє видання "Комерсант-Україна".

Зараз власники компанії з управління активами "Піо Глобал Україна" вивчають варіанти її подальшої роботи. Учасники ринку вважають, що в умовах кризи фондового ринку компанія зможе розвиватися тільки у випадку її перепродажу великому інвестору.

У вівторок, 23 вересня стало відомо, що власники ІГ "Антантапіоглобал" Олександр Гайдамак і Євген Коган продали 100% акцій управляючої компанії (УК) "Піоглобал Ессет Менеджмент" колишньому гендиректору інвестиційної компанії "Атон" Івану Тиришкіну.

Реклама:

Найближчим часом ІГ, яка зазнала збитків через вкладення в акції компаній другого й третього ешелонів, має намір продати й свій інвестиційний бізнес.

Компанія з управління активами (КУА) "Піо Глобал Україна" залишилася у власності власників "Антантапіоглобал".

"Українська "ПІо Глобал" не уклала угоду, тому що вона відбулася дуже швидко,- повідомив Тиришкін.- В мене була інформація щодо стану російської компанії, а щодо української - не було. Мене цікавить український актив, але для цього мені необхідно з ним познайомитися".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: