Президент вручив держнагороди за вступ до СОТ

Понеділок, 17 березня 2008, 19:35

Президент вручив держнагороди фахівцям, які доклали своїх зусиль для забезпечення інтеграції України до СОТ, повідомляє прес-служба глави держави. Урочиста церемонія нагородження відбулася сьогодні в Секретаріаті президента.

Від імені української держави президент Віктор Ющенко подякував фахівцям-економістам, дипломатам, працівникам Міністерств економіки та закордонних справ, банкірам і фінансистам, політикам і журналістам, державним діячам за їхній особистий внесок у забезпечення інтеграції України до Світової організації торгівлі.

Президент привітав присутніх зі спільною перемогою. Він наголосив, що шлях України до СОТ щоденно прокладався багатьма професіоналами. Україна здобула повноправне членство в Світовій організації торгівлі після довгих років складних переговорів.

"СОТ - це був перший успішний проект, який українська ділова еліта, українська влада провела за останні 15 років. Тому мені особливо приємно відзначити кожного з вас і сказати, що ви, ваша родина, можете пишатися вашою роботою", - сказав Ющенко у своєму виступі під час церемонії нагородження.

Реклама:

Президент висловив упевненість у швидкій ратифікації Верховною Радою Протоколу про вступ України до Світової організації торгівлі. "Упевнений, що найближчим часом ми пройдемо всі процедури в українському парламенті, у політичному законодавчому інституті. Ми дістанемо позитивне рішення", - сказав Ющенко.

Глава держави підкреслив, що попереду Україну чекає ще більш копітка і трудомістка робота зі створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом. "Сподіваюся, ви й надалі залишатиметеся такими ж партнерами для всієї команди, яка працює і з теми поглибленої угоди, і з теми зони вільної торгівлі з Європейським Союзом", - зазначив президент.

РБК-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!