"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко обіцяє другу показову приватизацію

Середа, 30 січня 2008, 15:58

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко має намір відвідати Одеський припортовий завод найближчим часом.

"Я думаю, що найближчим часом я обов'язково особисто відвідаю Одеський припортовий завод, я зустрінуся з колективом заводу, ми з ними ще раз пройдемо буквально по пунктах кожну позицію щодо умов проведення приватизаційного конкурсу", - сказала вона на брифінгу в середу.

Водночас Тимошенко наголосила, що у приватизаційній угоді програма соціального захисту працівників заводу прописана самими працівниками "по кожній фразі".

Також, за її словами, професійно прописана програма інвестування, яка дасть можливість модернізувати завод, "зробити його сучасним і надати можливість виробляти якіснішу продукцію".

Реклама:

"Ми також у цій угоді передбачимо, що вона (угода) діятиме, поки не будуть виконані всі її пункти без винятку, крім того, ми випишемо позицію у відповідності з Цивільним кодексом щодо розторгнення цієї угоди, якщо сторони не виконуватимуть свої зобов'язання", - зазначила прем'єр.

"Я думаю, що це буде друга показова красива, прозора, без будь-яких елементів корупції, чесна приватизація, яку проведе уряд демократичних сил", - сказала Тимошенко.

"Українська правда" 

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: