"Укравтодор" отримав USD465 млн. на автодороги загального користування

Вівторок, 4 вересня 2007, 17:37

"Укравтодор" отримав від банкуМорган Стенлі & Ко. Інтернешнл піелсі під державні гарантії кредит в розмірі USD465 млн. на розвиток основних автодоріг загального користування.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Запозичення було здійснено на тендері з одним учакстником, яким був банкМорган Стенлі & Ко. Інтернешнл піелсі (як адміністративний агент) та його афілійована особа банк Morgan Stanley Bank International (як кредитор). Ця процедура застосовувалася на підставі ч.2 ст. 33 закону про держзакупівлі із обставин виникнення нагальної потреби у здійсненні закупівлі у зв'язку з особливими економічними чи соціальними, правовими, іншими обставинами, яких замовник не міг передбачити та висновку Міжвідомчої комісії з питань державних закупівель про погодження застосування процедури закупівлі в одного учасника № 2464-вс (протокол засідання Міжвідомчої комісії з питань державних закупівель від 13.07.07 №28).

У результаті міжнародних переговорів 30.08.07 укладено кредитний договір під державні гарантії стосовно надання Кредиту на суму 465 000 000 (чотириста шістдесят п’ять мільйонів) доларів США.

Реклама:

Цей кредит є частиною з 4,7 млрд. гривень кредитів, які відповідно до ст.14 держбюджету-2007 Державна служба автомобільних доріг залучає під державні гарантії на розвиток основних автодоріг загального користування.

Із суми залучених кредитів 4,5 млрд. грн. буде спрямовано на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт важливих магістралей.

Зокрема, це Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка, Київ - Харків - Довжанський, Київ - Одеса, Київ - Ковель - Ягодин, Харків - Сімферополь - Алушта – Ялта. За кошти кредитів будуть виконані протизсувні заходи на автодорогах Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

Ще на 200 млн. гривень кредитів передбачено придбати обладнання та механізмів для ремонту і утримання автомобільних доріг відповідно до Державної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2007-2011 роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: