У Києві знову стало платним паркування

Понеділок, 16 травня 2022, 18:20 -

У Києві з 16 травня за рішенням Київради відновилася оплата паркування в місті: як і раніше, паркування платне лише в будні з 8:00 до 22:00. В інший час у будні та на вихідних паркування безкоштовне.

Про це повідомили в КМДА.

Таким чином, застосунок "Київ Цифровий" відновив сервіс для безготівкової оплати паркування.

У Київ Цифровий оплата нараховується, доки триває паркування в застосунку, незалежно від місцезнаходження авто.

Реклама:

"У застосунку діє накопичувальна система оплати. Оплата списується за кожні 100 ₴. Якщо сума менша, вона списується 1 числа наступного місяця. Оплачувати сервіс можна з банківської картки, Apple Pay або Google Pay.

За безпекою паркувального простору слідкуватимуть інспектори з паркування. Під час повітряної тривоги інспектори не мають права штрафувати водіїв, тому не нехтуйте сигналами тривоги, які також надходять у застосунку", - пояснюють в КМДА.

На муніципальних паркінгах не приймають оплату готівкою. Саме оплата в міському застосунку - це офіційна оплата, яка надходить у бюджет Києва та спрямовується на відновлення інфраструктури міста під час воєнного часу, пояснили у відомстві.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: