"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

БЕБ і ДБР запобігли експорту продовольства до Білорусі на 500 тисяч доларів

Понеділок, 4 квітня 2022, 14:35
 
фото: беб

Співробітники БЕБ та ТУ Держбюро розслідувань у Хмельницькому виявили вантаж контрольних знаків кількістю 70 тис шт., який належить білоруському товариству.

Про це повідомляє прес-служба Бюро економічної безпеки.

"Співробітники Бюро економічної безпеки України та ТУ Державного бюро розслідувань у м. Хмельницькому на території обслуговування Вінницької митниці виявили вантаж контрольних знаків, у кількості 70 000 шт, який належить білоруському товариству.

Зазначеними контрольними знаками його український контрагент планував додатково маркувати продовольчі товари для експорту до білорусі", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Відповідно до укладеного договору, загальна ринкова вартість цієї продукцїї складає понад 500 тис доларів США.

"Правоохоронці вилучили з обігу відповідні уніфіковані контрольні знаки та унеможливили їх використання для маркування продовольчих товарів.

За наслідками вжитих заходів, експортні операції з відправки продовольства, загальною вартістю понад 500 000 доларів США, до республіки білорусь, яка сприяє здійсненню збройної агресії в Україні, упереджено", - резюмували в БЕБ.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: