Футбол: Англійська Прем'єр-ліга призупинила угоду з російським ТБ

Вівторок, 8 березня 2022, 18:05

Англійська прем'єр-ліга офіційно зявила про призупиення угоди з російським транслятором Rambler (Okko Sport), також ліга пожертвує 1 млн фунтів стерлінгів на підтримку народу України.

Про це йдеться в офіційній заяві АПЛ.

"Прем’єр-ліга та її клуби сьогодні одноголосно погодилися негайно призупинити нашу угоду з російським партнером по трансляції Rambler (Okko Sport) і пожертвувати 1 мільйон фунтів стерлінгів на підтримку народу України.

Ліга рішуче засуджує вторгнення Росії в Україну. Ми закликаємо до миру, і наші думки з усіма, хто постраждав", - йдеться у заяві.

Реклама:

Пожертвування в розмірі 1 мільйона фунтів стерлінгів буде передане Комітету з надзвичайних ситуацій (DEC) для доставки гуманітарної допомоги безпосередньо тим, хто її потребує.

В АПЛ додали, що акціями підтримки виражає солідарність з народом України.

Так, капітани команд носять в матчах спеціальні пов’язки, на табло стадіонів транслюють слова підтримки, вболівальники разом з командами влаштовують хвилину підтримки оплесками перед матчами.

Нагадаємо:

7 березня повідомлялось, що керівництво Англійської Прем'єр-ліги (Premier League) та Англійської футбольної ліги (EFL) розірвуть угоду про трансляцію англійських змагань в РФ протягом наступних 24 годин.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: