Ще один банк оголосив кредитні канікули за картками та кредитами клієнтів

Неділя, 27 лютого 2022, 14:09


Інновації в дії

Банк російського бізнесмена Михайла Фрідмана "Альфа банк" оголосив про початок кредитних канікул за всіма кредитними картками та активними кредитами фізичних осіб.

Про це повідомили в пресслужбі банку.

Канікули почнуться 1 березня 2022 року. Їх умови такі.

1. За всіма кредитними картками встановлюються, починаючи з 1 березня 2022 року, кредитні канікули на три місяці з наступним механізмом погашення: встановлено обов’язковий мінімальний платіж на рівні 0 грн, відсоткова ставка залишається без змін, відсотки сплачуються шляхом збільшення суми загальної заборгованості.

У випадку виникнення в клієнта несанкціонованої заборгованості при погашенні відсотків, розмір кредитного ліміту відповідно збільшується на суму несанкціонованої заборгованості.

2. За кредитами готівкою та споживчими кредитами встановлюються, починаючи з 1 березня 2022 року, кредитні канікули на три місяці з наступним механізмом погашення: платіж за основною сумою боргу становить 0 грн 00 коп, чергові платежі щодо тіла кредиту за період канікул пропорційно розподіляються на весь термін дії кредиту, відсотки, нараховані за період дії кредитних канікул, пропорційно розподіляються на термін дії кредиту, сплата щомісячної комісії здійснюється в останній період дії кредиту.

Загальний термін дії кредиту для клієнтів подовжується на строк дії кредитних канікул (на три місяці).

Раніше про кредитні канікули для бізнесу та громадян оголосив державний Приватбанк.

Економічна правда