"До кінця року не поїде": Кличко звільнив заступника через Подільський міст

П'ятниця, 5 листопада 2021, 13:33
 
фото кмда

Мер Києва Віталій Кличко звільнив профільного заступника Олександра Густєлєва через затягування будівництва Подільсько-Воскресенського моста.

Про це повідомила пресслужба Київської міської держадміністрації за словами Кличка на засіданні колегії КМДА.

"Сьогодні без попередження заїхав подивитися, що відбувається на Подільсько-Воскресенському мостовому переході. А там, скажу прямо, мало що відбувається", – розповів Кличко. Попри це, каже мер, він регулярно чує, що до кінця року міст "поїде". 

За його словами, фінансово та організаційно "все, що було потрібно для завершення роботи для запуску автомобільного руху, було забезпечено". 

Реклама:

Проте відповідальний за об’єкт заступник "не зміг раціонально організувати роботу".

"Кияни вимагають міст від мене. І згадуватимуть не вас, що ви не виконали взяті переді мною зобов’язання", – заявив Кличко.

Відтак, продовжив він, було ухвалене рішення про звільнення Олександра Густєлєва. Мер також заявив, що проведе нараду транспортного департаменту, представників підрядника та всіх залучених до запуску об’єкту, аби вирішити, як рухатися далі.

Рекомендуємо почитати: З нізвідки в нікуди. Де буде починатися і закінчуватися Подільський міст

Кличко розводить мости. Що заважає запустити Подільський міст

Нагадуємо:

Кошторисна вартість проєкту будівництва Подільского мостового переходу у місті Києві зросла з 11,251 мільярда гривень до 19,922 мільярда.

Правоохоронці у справі щодо будівництва Подільського мосту проводять обшуки в приміщеннях Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, КП "Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва", ДП "Укрдержбудекспертиза", у генерального підрядника, а також у підрядних організаціях.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: