"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Опалювальний сезон: львів'янам дадуть тепло вже в понеділок

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 16:40
 
Unsplash

Із понеділка, 11 жовтня, у Львові розпочнеться опалювальний сезон – опалення подаватимуть до шкіл, садочків, лікарень та до житлових будинків. 

Джерело: заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, Zaxid.net

Пряма мова Маруняк: "Розпочинаємо опалювальний сезон, тому що з п’ятниці на суботу буде похолодання, прогнозують мінус 1 градус, і така температура буде впродовж вихідних. Тому тепло будемо подавати до усіх будинків.

Станом на сьогодні будинки готові до подачі тепла, акти готовності підписані, водою системи заповнені, проведена повірка лічильників.

Реклама:

Ми плавно входимо в сезон. З 11 жовтня розпочинаємо запуск і поступово подаватимемо тепло у будинки, є логістика як все відбуватиметься. На кінець дня понеділка матимемо цифри, які будинки вже з теплом. Хочемо, щоб до вівторка усі були з теплом. Та, можливо, цей процес триватиме до середи".

Деталі: Маруняк повідомила, що в цю суботу буде робочий день для управляючих компаній, щоб перевірити будинки та підготувати їх до отримання тепла.

Синоптики попередили про похолодання у Львові та області: найближчими днями вночі температура повітря опуститься до -3 градусів.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: