У США відкликають понад 158 тисяч пікапів Toyota Tundra

Неділя, 19 вересня 2021, 16:13


Інновації в дії

Компанія Toyota відкликає в США більше 158 тисяч пікапів Tundra через проблеми з фарами, що теоретично може призвести до займання. 

Про це повідомляє autonews. 

Зокрема, під цю кампанію потрапили 158 489 автомобілів Toyota Tundra, які були випущені в 2018-2021 роках. Всі вони оснащуються галогенними фарами. 

У повідомленні говориться, що у галогенних фар електрика може при включенні дальнього світла одночасно живити і фари ближнього світла. Це може привести до поломки фар, а в деяких випадках до займання. 

Чи були з-за даного дефекту зареєстровані загоряння автомобілів - не повідомляється. Стверджується, що це малоймовірно, але можливо в теорії. "Сервісна кампанія для Toyota Tundra в США почнеться 1 листопада. Компанія Toyota обіцяє, що її дилери все уважно перевірять і якщо виявлять дефект, то безкоштовно усунуть його. Також буде виплачена компенсація водіям, які раніше усунули самостійно цей дефект", - резюмували у виданні. 

Нагадуємо:

Автовиробник Land Rover відкликав в США більш 111 тисяч кросоверів і позашляховиків через можливий витік палива. 

Компанія Stellantis відкликає в США, Канаді і в Мексиці близько 260 тисяч пікапів Ram 2015-2020 модельних років, через можливе дефекті подушки безпеки.