"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрзалізниця" відновлює продаж квитків до Івано-Франківської області

П'ятниця, 9 квітня 2021, 19:10
 

УЗ відновлює продаж квитків до Івано-Франківської області та знімає обмеження висадки та посадки пасажирів у зв’язку з віднесенням області до "жовтої" зони карантинних обмежень з 10 квітня.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"За рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, з 00:00 10 квітня Івано-Франківська область переходить з "червоної" до "жовтої" зони карантинних обмежень, що дозволяє Укрзалізниці відновити продаж квитків до регіону та зняти обмеження висадки та посадки пасажирів по станціях області.

Також рішенням Державної комісії з ТЕБ і НС "червону" зону введено у Харківській області, проте наразі не буде запроваджено обмежень залізничного руху у регіоні: Укрзалізниця, МІУ та МОЗ матимуть тиждень на подання пропозицій щодо організації перевезень в області", - додали в УЗ.

Реклама:

В компанії зазначили, що слідкуватимуть за дотриманням карантинних вимог у поїздах та на вокзалах, та звернулись до пасажирів з проханням обов’язково повідомляти про випадки неналежного носіння масок або відмови від них з боку інших пасажирів або співробітників УЗ.

Нагадаємо:

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішили ввести "червоний" рівень епіднебезпеки у Харківській області та скасувати в Івано-Франківській.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!