На експрес і автобус до аеропорту "Бориспіль" спецперепустка не потрібна

Понеділок, 5 квітня 2021, 14:48
 

Потяг Kyiv Boryspil Express та автобус № 322 SKY BUS між міжнародним арепортом та Києвом курсують без обмежень: спецперепустка на них не потрібна.

Джерело: Facebook-сторінка аеропорту

Деталі: "Укрзалізниця" повідомила, що потяг продовжує перевозити пассажирів без змін в розкладі руху. Для того, щоб скористатись потягом спецперепустка не потрібна.

Розклад руху поїздів сполучення можна знайти тут і отут.

Реклама:

Автобус № 322 (SKY BUS) також продовжує виконувати рейси і перевозити пасажирів без спецперепустки.

В аеропорт "Бориспіль" можна доїхати з Південного вокзалу залізничного вокзалу Київ-Пасажирський. В напрямку з аеропорту до Південного вокзалу залізничного вокзалу Київ-Пасажирський автобус відправляється з нижнього ярусу терміналу D (зона прибуття).

Розклад руху автобусів можна перевірити на офіційному сайті перевізника:

Зазначається, що аеропорт "Бориспіль" працює в штатному режимі.

Передісторія:

  • З 5 квітня у столиці почали діяти жорсткіші обмеження локдауну. Скористатися громадським транспортом можна лише за спецперепусткою. Департамент транспортної інфраструктури КМДА видав уже 437 тисяч спеціальних перепусток для користування громадським транспортом. Загалом же надрукували 500 тисяч перепусток. Міська залізниця курсує без перепусток.
  • Першочергово спецперепустки отримали медичні працівники, рятувальники, працівники комунальної, транспортної та соціальної сфер, працівники торгівлі та військові.
  • За даними ЗМІ, першого дня дії нових обмежень виникли проблеми зі спецперепустками: повідомлялось про відмови з боку поліції пропустити медиків, яка мали перепустки в електроннму вигляді у смартфонах. 
  • В Офісі президента заявили, що влада Києва не виконала належним чином задачу щодо надання спецперепусток у транспорт працівникам підприємств критичної інфраструктури і закликали виправити ситуацію.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: