PROMOTED

Iнвестиційне страхування життя  від ARX Life  для клієнтів UKRSIBBANK

Четвер, 22 квітня 2021, 09:00

З квітня 2021 клієнти UKRSIBBANK мають можливість скористатися унікальною страховою програмою від страхової компанії ARX Life – "Інвестиційне страхування життя".

Програма складається з накопичувальної частини, яка дозволяє накопичити певну суму і примножити вкладення, та ризикової частини, яка покриває ризик втрати життя за будь-яких обставин.

Основне призначення продукту – забезпечення середньострокових накопичень, від 5 років.

Основні переваги Інвестиційного страхування життя:

Надійність – формування капіталу у валюті захищає заощадження від інфляції

Дохідність– продукт з потенційно більш високою прибутковістю за рахунок стратегії інвестиційної політики ARX Life

Юридичний захист– cтрахові внески не підлягають арешту, конфіскації, не діляться при майнових суперечках, в тому числі при розлученні

Податкові пільги – щорічно ви можете отримати податкову знижку 18% від суми страхових внесків, та реінвестувати її, збільшуючи свій капітал

Договір можна укласти в доларах США строком на 5 років  з мінімальною сумою страхового платежу від 100 дол США. Умови програми досить лояльні — з гнучким графіком поповнення, "заморозки" та відновлення платежів. Також можна скористатись пільговим періодом до 60 днів при щомісячній сплаті страхових внесків без додаткових комісій.

Страховими ризиками за умовами  програми є закінчення строку дії договору та втрата життя з будь-якої причини

Відповідно до чинного законодавства ARX Life розміщує страхові резерви  виключно в низько ризикові активи, до яких відносяться Державні облігації України та кошти, розміщені в банках з кредитним рейтингом не нижче "АА" за національною рейтинговою шкалою.  

ARX Life, як  і ARX, є частиною міжнародного страхового холдингу Fairfax Financial Holdings Ltd.

ARX Life входить в ТОР-10 компаній на ринку страхування життя в Україні. За результатами 2020 року страхові премії ARX Life склали 259,6 млн, що на 45% більше по відношенню до попереднього року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!