Кличко розповів, коли киянам почнуть відключати гарячу воду

П'ятниця, 16 квітня 2021, 14:20
 

Столична влада відтермінувала початок гідравлічних випробувань на тепломережах до 4 травня, зважаючи на карантинні обмеження.

Джерело: мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу

Пряма мова: "Цього року, як і минулого, ми на місяць відтерміновуємо початок гідравлічних випробувань на тепломережах. Хоча зазвичай розпочинали випробування одразу після завершення опалювального сезону. Місто зважає на подовження суворих карантинних обмежень, дистанційний режим навчального процесу в школах, та на те, що багато киян сьогодні працюють дистанційно – з дому. Тому гідравлічні випробування тепломереж місто розпочне після 4 травня".

Деталі: Кличко зазначив, що Київ завершив опалювальний сезон і на сьогодні від подачі тепла відключили всі житлові будинки. Лікарні, дитячі садки та школи відключають за індивідуальними заявками.

Реклама:

Мер відзначив, що цей опалювальний сезон був ускладнений різкими перепадами температур, які спричиняють пошкодження мереж. Однак, стверджує, що владі вдалося знизити рівень аварійності на 15%. За словами Кличка, це - результат системної модернізації тепломереж.

Нагадаємо: З 5 квітня у Києві діє посилений карантин. Оскільки епідеміологічна ситуація в столиці суттєво не поліпшується, 14 квітня комісія з надзвичайних ситуацій в місті ухвалила рішення про продовження суворих обмежувальних заходів на 2 тижні, тобто до 30 квітня.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: