"Теплі" кредити: Ощадбанк видав перші 8 позик на 325 тисяч

П'ятниця, 26 березня 2021, 17:10
 

Ощадбанк видав перші вісім позик на загальну суму 326 тис грн у рамках держпрограми "теплих" кредитів у 2021 році.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Зазначається, що позичальниками стали клієнти Сумського обласного управління.

Загалом згідно з новою угодою, підписаної цього тижня між Ощадбанком та Держенергоефективності, до кінця року банк видасть "теплих" кредитів на суму близько 300 млн грн.

Реклама:

"До участі в програмі запрошуються громадяни, які хочуть підвищити енергоефективність своїх помешкань і таким чином зменшити витрати на оплату комунальних послуг. Умови програми передбачають, що частина енергоефективного кредиту компенсується державою", - йдеться у повідомленні.

Зокрема,  державним агентством буде компенсовано 35% суми кредиту на придбання енергоефективних матеріалів та обладнання (але не більше 14 тис грн), а також 20% суми кредиту (35% - для субсидіантів) на купівлю твердопаливних котлів у приватних будинках (але не більше 12 тис грн).

"Цього року програму також розширили на нові цілі: часткову компенсацію в її рамках отримають клієнти Ощадбанку, які встановлять електроакумулюючі системи (системи накопичення енергії), електрозарядки для електромобілів та інтелектуальні лічильники електричної енергії", - додали в банку.

Нагадаємо:

Держенергоефективності та банки-партнери - Ощадбанк і Укргазбанк - підписали договори про взаємодію для реалізації держпрограми "теплих кредитів" для населення у 2021 році.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: