PROMOTED

В'ячеслав Шевчук привітав перших власників авто від Favbet

Середа, 24 березня 2021, 12:20

Амбасадор Favbet В’ячеслав Шевчук привітав перших щасливчиків промо-заходу "Викради тачку у Favbet", яким подарували Ford EcoSport.

Цього року ми поставили за мету не лише подарувати 21 авто найкращим вболівальникам, а й підвищити довіру до розіграшів. Адже, наша надійність та довіра фанатів - синергія, на якій тримається бізнес.

У суспільстві існує думка, що всі розіграші підлаштовані, а перемагають в них виключно підставні особи. Ми вирішили боротися зі стереотипами.

Для цього влаштували переможцям сюрприз — дзвінок з поздоровленнями від нашого бренд-амбасадора, екс-гравця донецького "Шахтаря" та збірної України В’ячеслава Шевчука. В’ячеслав зателефонував щасливцям, щоб привітати їх з перемогою та почути неймовірні емоції від того, що вони стали власниками авто.

Учасники шоковані від несподіванки та запевняють, що й досі не зовсім вірять у перемогу. Першими переможцями стали: Володимир з Харкова, який фанатіє за англійський футбол та чекає відродження легендарного Металіста. Вболівальник Динамо з Одещини Володимир та Назар з Тернопільщини, який зрадів, почувши голос Шевчука, оскільки давно вболіває за Шахтар. 

Відео з дзвінками: 

Маркетинговий захід "Викради тачку у Favbet" проходить у три етапи по 6 тижнів. Протягом яких буде подаровано 6 автомобілів Ford Ecosport та 1 Jaguar XE, а також безліч цінних тематичних призів. Захід "Викради тачку у Favbet" триватиме до липня 2021 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!