PROMOTED

ТАСКОМБАНК пропонує вигідні умови фінансування аграріїв

Вівторок, 23 березня 2021, 13:55

ТАСКОМБАНК долучився до Державних програм підтримки АПК  і пропонує конкурентні умови фінансування в агропромисловому комплексі.

 

Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України впровадило низку ініціатив щодо підтримки розвитку підприємництва в сільській місцевості. Відтепер клієнти ТАСКОМБАНКУ зможуть отримувати часткову компенсацію вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва з затвердженого переліку.

Держава через ТАСКОМБАНК компенсує аграріям 25% вартості техніки (без ПДВ), що надає можливість придбати необхідне обладнання та підвищити ефективність роботи бізнесу. Здешевлення кредиту шляхом часткової компенсації відсоткової ставки у ТАСКОМБАНКУ за рахунок Державної програми підтримки сільгоспвиробників - це можливість підтримувати і розвивати свою виробничу діяльність.

"ТАСКОМБАНК має значний досвід у роботі з аграріями, тому це природньо, що ми шукаємо найкращі рішення для них. Ми долучилися до Урядових програм підтримки АПК, щоб надати вигідні умови фінансування нашим клієнтам. Завдяки цим коштам корпоративні клієнти зможуть як придбати або оновити основні засоби, так і покрити поточні витрати на виробництво сільгосптоварів або надання послуг", – прокоментував нові інструменти директор департаменту по роботі з VIP-клієнтами агропромислового комплексу Іван Данілов.

Детальніше про програми на сайті ТАСКОМБАНКУ

Щоб отримати консультацію, звертайтеся за адресою funding@tascombank.com.ua

Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!