"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Таксисти просять Зеленського включити їх у план вакцинації проти COVID

Середа, 17 березня 2021, 12:00
 

Таксисти закликали президента Володимира Зеленського включити їх до програми вакцинації для захисту водіїв і пасажирів від COVID-19.

Джерело: лист Української таксомоторної асоціації до президента

Дослівно: "Члени громадських організацій таксистів у переддень свята таксиста звертаються до вас із проханням посприяти щодо включення до програми вакцинації працівників, які задіяні у сфері перевезення пасажирів на автомобільному транспорті України, а саме водіїв автомобілів таксі".

Деталі: В УТМА додали, що просять включити таксистів до другого етапу вакцинації, який запланований на квітень – червень 2021 року, оскільки водії відносяться до категорії працівників з високим ризиком інфікування та поширення COVID-19.

Реклама:

За даними УТМА, українські таксисти щоденно перевозять близько 2 млн пасажирів. У таких перевезеннях задіяні близько 220 тисяч водіїв.    

Що було раніше: 16 березня одна особа в Україні отримала другу дозу вакцини CoviShield для повноцінного щеплення проти COVID-19, крім того першу дозу отримали ще 9 839 осіб.

Знати більше: Повільні темпи щеплення та надлишкові дози: інтерв'ю Віктора Ляшка про вакцинацію проти COVID-19 в Україні

Щеплювати проти COVID-19 точно будуть, питання – коли, кого і чим. Усе про вакцинацію в Україні

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: