PROMOTED

Мережа MOYO першою на ринку електроніки та побутової техніки впроваджує Checkbox-online 

Середа, 10 березня 2021, 09:00 -

Швидко та без зайвих зусиль рітейлер MOYO, першим у галузі,  перейшов на електронні фіскальні чеки для доставки інтернет-замовлень по всій Україні. Це результат колаборації мережі з компанією Checkbox. 

 

Оформивши замовлення та доставку на сайті moyo.ua, покупець може більше не перейматися про зберігання паперових чеків, які так легко загубити. 

Щоб зробити онлайн-шопінг ще комфортнішим, MOYO, першим з усіх рітейлерів техніки та електроніки, запровадив електронну фіскалізацію онлайн-замовлень. Для цього, у систему обліку мережі інтегрували спеціальний програмний РРО від компанії Checkbox. 

Трохи складно, чи не так?

На ділі, все доволі просто: після підтвердження отримання та сплати товару, спеціально розроблена система автоматично формує фіскальний чек. А його електронна версія миттєво надсилається клієнтові смс-повідомленням або на e-mail. Поціновувачам олдскулу теж не варто перейматись: за проханням, звичний фіскальний чек завжди можна швидко роздрукувати. 

Сотні робочих годин, безліч спільних зусиль команди  розробників, численні етапи тестування і як результат — унікальний проєкт, що працює у всіх містах України.

Тож тепер аби звернутися в MOYO щодо придбаного товару, покупцеві знадобиться лише електронний чек у смартфоні, який завжди під рукою. 

"Такі трансформації це справді необхідний інструмент для бізнесу в сучасних умовах. Наша мережа завжди працювала офіційно та відкрито, слідуючи запиту клієнта отримувати якісний сервіс та впроваджуючи інновації. Ми впевнені, що електронна фіскалізація для інтернет-замовлень лише сприятиме утвердженню MOYO як надійного рітейлера, вартого довіри споживача", — зазначив СЕО мережі MOYO, Валентин Івакін.

Усі онлайн-замовлення в MOYO, звичайно, фіскалізувалися і раніше, щоправда цей процес був значно складніший, триваліший та вимагав купу паперової тяганини.

"Ми поставили собі за мету довести клієнтам, що прогресивних змін боятися не варто, а електронний чек - це абсолютно безпечно. У результаті складного проекту, наш покупець отримав сучасний простий сервіс, позбавлений додаткових клопотів. А у нас, власне, з’явилось нове бачення та нетипові підходи до багатьох робочих процесів" — коментує, CFO мережі MOYO, Дар’я Лопушняк. 

Відтепер, усі зайві папірці та навіть маршрутні листи залишаться у минулому. Ба більше, рітейлер MOYO, одним з перших, відходить і від традиційних банківських терміналів для оплати. 

З переходом на програмний РРО, всі кур’єри власної служби доставки MOYO мають при собі новітні POS-термінали з додатком Ukey. Він розроблений окремою командою спеціалістів, в технічному партнерстві з Checkbox. 

Checkbox — проєкт, реалізований Дмитром Дубілетом та Андрієм Суховим з командою розробників. Це програмна каса, яка дозволяє замінити класичні касові апарати, значно спрощує та комплексно вирішує питання фіскалізації для будь-якої сегменту бізнесу   

Про компанію: 

MOYO - перший національний омніканальний рітейлер техніки і електроніки в Україні, який приймає та обробляє онлайн-замовлення в цілодобовому форматі.

Перший магазин мережі відкрився в 2009 році.

На даний момент мережа налічує 38 модернізованих магазинів в 29 містах України. Компанія дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19.

Інтернет-магазин працює в посиленому режимі.







Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"