Новини 4 лютого: перемога у справі "Укрнафти", місія МВФ, закон про дистанційну роботу

Четвер, 4 лютого 2021, 21:35
 

Про перемогу у справі "Укрнафти". Стокгольмський арбітраж визнав відсутність своєї юрисдикції у справі за позовом міноритарних акціонерів "Укрнафти" (три офшорні компанії, пов'язані з Ігорем Коломойським), які хотіли стягнути з держави Україна більше 6 млрд доларів та відсотки, нараховані на цю суму.

Про місію МВФ. Щоб завершити огляд і наблизитись до рішення щодо продовження фінансування за поточною програмою stand-by, місія МВФ має визначити політику економічного розвитку в Україні та проведення реформ.

Про закон про дистанційну роботу. Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому законопроєкт №4051, який регулює дистанційну роботу українців.

Про кадрові зміни на регіональних митницях. Новий голова Держмитслужби Павло Рябікін зараз формує керівництво на рівні регіональних митниць, невдовзі там будуть кадрові зміни.

Реклама:

Про велику приватизацію. Рада на засіданні 4 лютого підтримала за основу законопроєкт щодо розблокування аукціонів великої приватизації, які зупинили через пандемію коронавірусу.

Ексклюзиви ЕП: 

Будівельний трикутник: як Кличко, громада Києва та Stolitsa Group вирішують проблему "Аркади"

Після банкрутства "Аркади" тисячі громадян, які інвестували у зведення житла підконтрольними банку фірмами, залишилися ні з чим. Чи знайде влада вихід?

В країні енергетична криза, вугілля не вистачає, регулятор попереджає про аварію. Що відбувається?

Якою є ситуація з вугіллям, хто допустив виникнення енергетичної кризи та чи варто населенню готуватися до віялових відключень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: