"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрзалізниця" планує сформувати філію вантажних перевезень до липня

Четвер, 25 лютого 2021, 14:44
 

АТ "Укрзалізниця" планує завершити формування філії "УЗ Карго", що займатиметься вантажними перевезеннями, до липня цьогоріч.

Про це директор з комерційної роботи та логістики УЗ Іраклі Езугбая розповів в ході конференції "Залізниці України" повідомляє"Інтерфакс -Україна".

Згідно представленої ним презентації плану формування "УЗ Карго", в лютому планується призначити перших керівників бізнес-вертикалей філії, остаточно доопрацювати його структуру, узгодити структури і штат пілотних проектів (2 філії, 2 вагонних депо).

У березні-квітні планується затвердити штатний розклад пілотних проектів та апарату управління "УЗ Карго", описати бізнес-процеси для пілотних проектів.

Реклама:

В цей же період планується також перевірити і доопрацювати необхідні нормативні документи, призначити керівників пілотних філій і депо, дати старт переводу персоналу в пілотні філії та вантажні депо; підготувати структуру і штат інших вантажних підрозділів (вагонних депо, філій).

У травні заплановано призначення персоналу в апарат управління філією, затвердження структури і штату інших підрозділів (вагонних, локомотивних депо, філій), старт переводу персоналу в філії та депо "УЗ Карго".

На червень-липень в планах компанії - укомплектувати UZ Cargo персоналом і майном, а також формалізувати основні бізнес-процеси вертикалей.

Нагадаємо:

В рамках структурної реформи Укрзалізниці підприємство поділили на оператора інфраструктури "УЗ Інфра" та філію вантажних перевезень "УЗ Карго".

Перепідпорядкування компанії і виділення 4-х вертикалей планують провести до кінця 2021 року. Крім бізнес-вертикалі вантажоперевезень, в майбутній холдинг ввійдуть - пасажирська, виробнича і інфраструктурна.

АТ "Укрзалізниця" буде створювати окрему бізнес-вертикаль вантажоперевезень в ході реформування компанії і перепідпорядкування підрозділів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!