"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Netflix хоче зняти фільм про стрибок акцій GameStop – ЗМІ

Вівторок, 2 лютого 2021, 17:00
 

Стрімінгова компанія Netflix та кіностудія Metro-Goldwyn-Mayer Inc почали роботу над окремими проєктами - фільмами про ситуацію на Волл-Стріт минулого тижня, коли індивідуальні інвестори, котрі об'єдналися у соцмережах, спровокували стрибок акцій компаній GameStop Corp і AMC Entertainment Holdings Inc.

Про це пише The Wal Street Journal.

Зазначається, що Netflix веде переговори із сценаристом Марком Боалом, котрий написав сценарій для фільму "Тридцять хвилин по півночі" на основі історії ліквідації Усами бен Ладена.

Джерела видання, обізнані із ситуацією, заявляють, що у фільмі може зіграти 24-річний актор Ноа Сентінео.

Реклама:

Водночас кіностудія Metro-Goldwyn-Mayer Inc. планує екранізувати заплановану книгу американського письменника Бена Мезрича "Антисоціальна мережа".

За словами джерела, кіностудія уже викупила права на книгу.

"Netflix і MGM мають швидко домовитися з режисерами й акторами, щоб конкуренти не запустили аналогічні проекти.

Голлівудські студії і стрімінгові компанії часто хочуть першими отримати права на історії, які викликали резонанс у світі. Серед нещодавніх прикладів подій, які викликали значний інтерес у продюсерів, виокремлюють порятунок тайської дитячої футбольної команди із затопленої печери і крах компаній із Кремнієвої долини, таких як Theranos Inc. і WeWork", - пише газета.

Видання також згадує у контексті історії з GameStop фільм "Гра на пониження" про фінансову кризу 2008 року, який у прокаті в США зібрав 70 млн доларів.

Нагадаємо:

Акції компанії GameStop, що злетіли внаслідок спільних зусиль користувачів Reddit, впали на 30% у Франкфурті від закриття ринку 1 лютого.

Читайте також:

Лихоманка GameStop та "золоті" твіти Маска: як інтернет "зламав" фондовий ринок США

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: