Суд зняв арешт із Будинку Профспілок та іншого майна Федерації

Середа, 23 грудня 2020, 20:30
 

Апеляційний суд 23 грудня зняв арешт із Будинку Профспілок, Жовтневого палацу та інших об'єктів нерухомості Федерації профспілок.

Про це повідомляє прес-служба Федерації у Facebook.

"З понад 16 об’єктів, що належать профспілкам, сьогодні знято арешт. Апеляційний суд в повному обсязі задовільнив скарги Федерації профспілок України та ПрАТ "Укрпрофоздоровниця".

Будинок Профспілок, Жовтневий палац, готелі та санаторії функціонують у звичайному режимі", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Нагадаємо:

Раніше повідомлялося, що Печерський районний суд заарештував низку об'єктів нерухомості, що знаходились у користуванні Федерації професійних спілок України, через підозру у їх незаконному відчуженні у Фонду держмайна.

Прокуратура та Нацполіція звинувачують службових осіб Профспілки у привласненні або заволодінні майном шляхом зловживання службового становища.

В переліку арештованих об'єктів є зокрема: Будинок Профспілок на Майдані Незалежності, Міжнародний центр культури і мистецтв (Жовтневий Палац), ресторанний комплекс на Трухановому острові, будівля на Контрактовій площі, 10, учбово-спортивна база "Святошин", санаторій "Жовтень" у Конча-Заспі, санаторії в Ірпіні, Одесі, Куяльнику, інша нерухомість у Києві, Одесі, Ужгороді, Луцьку, Трускавці.

Суд заарештував Будинок Профспілок на Майдані Незалежності, 2 у Києві через борг Федерації профспілок у розмірі 160 мільйонів гривень перед іпотекодержателем.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: