Транспорт і локдаун: Криклій не виключає обмеження щодо кількості пасажирів

Вівторок, 1 грудня 2020, 14:00
 

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що "принципово весь транспорт працюватиме", проте не виключає запровадження обмежень у роботі транспорту, зокрема щодо кількості пасажирів у салоні.

Про це він заявив під час брифінгу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Обмеження обговорюватися можуть, але принципово весь транспорт працюватиме - внутрішньообласний, міжміський, міський і всі інші види транспорту", - запевнив Криклій.

Міністр підтвердив, що у Кабміні тривають консультації щодо конкретних дат локдауну.

"Але що стосується роботи громадського транспорту, залізничного, авіатранспорту - його робота зупинятися не буде. Я не скажу, чи буде повний локдаун, наразі тривають консультації. Але транспорт зупинятися не буде. Я буду на цьому як міністр інфраструктури наполягати", - підкреслив він.

Він додав, що в містах виникали проблеми з обмеженням роботи транспорту під час першого локдауну.

"Тому позиція моя і моїх колег, зокрема, щоб транспорт працював", - наголосив Криклій.

Нагадаємо:

Реклама:

Очільник парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія оцінює ймовірність введення жорстких карантинних заходів на певний період для протидії поширенню коронавірусу у 90% і повідомив, що уряд готує "інтелектуальний локдаун".

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що "інтелектуальний локдаун" передбачатиме вихід із нього регіонів у різний час.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: