"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

PROMOTED

Відтепер у банку Альянс інноваційна технологія swift global payments innovation

Четвер, 8 жовтня 2020, 15:45
 

З 21 вересня 2020 року Банк Альянс одним з перших серед українських банків запровадив нову технологію SWIFT GPI  для своїх клієнтів, що проводять транскордонні платежі в іноземній валюті.

Інноваційна технологія SWIFT відкриває банку нові можливості для покращення рівня сервісу та якості обслуговування клієнтів при міжнародних розрахунках.

Що це означає для клієнтів Банку Альянс?

  • підвищена швидкість проходження платежів: унікальна можливість виконання платежів, ініційованих в системі SWIFT GPI,  протягом 15 хвилин. Майже 100% ініційованих платежів банків- учасників системи SWIFT GPI виконуються протягом доби
  • можливість контролю платежів клієнтів Альянсу в режимі реального часу - завдяки унікальному коду транзакції, що передається в незмінному вигляді між всіма банками-кореспондентами, можна відстежувати, на якій стадії виконання платежі і де вони перебувають
  • прозора інформація про комісію

"Ми купуємо валюту для клієнта протягом всього робочого дня, навіть о 18-й годині. Клієнт має можливість онлайн погоджувати курс угоди.

Реклама:

Операції за новим контрактом узгоджуються комплаєнсом за один день, а наша команда надає професійну консультацію під час укладання контракту.

Таким чином, комплексний підхід до створення сервісу з купівлі-продажу валюти та її швидкої відправки дозволяє клієнтам, що ведуть зовнішньоекономічну діяльність, отримувати в Банку Альянс найкращий сервіс на ринку", - зазначила Юлія Фролова, голова правління Банку Альянс.

Що таке SWIFT Global Payments Innovation (GPI)? 

Це комплекс послуг, який підвищує швидкість та прозорість і надає можливість відстежувати маршрути міжнародних платежів в режимі реального часу.

Доступно це по всьому ланцюжку банків-кореспондентів завдяки унікальному номеру транзакції (UETR), який залишається незмінним протягом всього маршруту платежу та забезпечує його ідентифікацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!