Криклій пропонує Польщі перейти на цифрові дозволи для автоперевізників

Вівторок, 13 жовтня 2020, 16:56
 

Україна розраховує на підтримку польської сторони в переході на систему обміну цифровими дозволами та вже найближчим часом готова розпочати перші пілотні проєкти.

На цьому наголосив Міністр інфраструктури Владислав Криклій під час виступу на українсько-польському економічному форумі в Одесі.

"З минулого року ми запровадили електронну систему розподілу дозволів, що прибрало більшість тих питань і зауважень, які були на ринку. Проте нам потрібно зробити ще один крок назустріч і тут ми дуже розраховуємо на підтримку польської сторони в переході на систему обміну цифровими дозволами.

 Ми будемо першими країнами, які це зроблять. А це унеможливить бюрократію, пришвидшить обмін інформацією і, що важливо, покращить торговельні та економічні зв’язки між нашими країнами. Зі свого боку, ми готові реалізувати перші пілотні проєкти вже найближчим часом", - сказав Криклій.

Реклама:

Міністр інфраструктури також акцентував увагу на необхідності забезпечення українських автоперевізників достатньою кількістю дозволів і попросив підтримки з боку польської сторони. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!