PROMOTED

МХП вітає ініціативу Уряду щодо розвитку фондового ринку в Україні

Понеділок, 7 вересня 2020, 13:30

Агрохолдинг МХП вітає ініціативу Уряду щодо розвитку фондового ринку в Україні. Про це заявила речниця МХП Ірина Ванникова.


МХП виділяє 14 млн грн на боротьбу з коронавірусом у Черкаській області |  Економічна правда

Як відомо, днями Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що функціонування фондового ринку в Україні є пріоритетом для Кабінету Міністрів України.

Речниця МХП Ірина Ванникова зазначила, що великі українські компанії, зокрема і МХП, представлені на світових фондових біржах.

"Акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі з 2008 року. Разом з тим, ринок цінних паперів в Україні не розвинений в достатній мірі. Великі українські компанії могли б продавати акції і на внутрішньому ринку. Це - і довіра до національного бізнесу, і підтримка виробників, і розвиток економіки за рахунок тих ресурсів, які в Україні вже є, але знаходяться у "сплячому" режимі", - наголосила вона.

За її словами, ефективне функціонування фондового ринку в Україні - крок у напрямку реальної підтримки національного бізнесу з боку уряду.

"Ми можемо тільки вітати такі наміри і сподіваємося, вони знайдуть свою практичну реалізацію вже найближчим часом", - наголосила речниця МХП.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!